Ida

2012-04-28
13:56:26

"VÄRSTA BANKRÅNET"
Hade bastubad och snackade skit hos Janina igår. Mysit så. Drog på en obligatorisk runda till ABC på mat och stupade i säng runt 4 inatt tror jag.
Masade mig upp till kvevlax på hjälpledaruppdrag imorse, vilket innebar att berätta vem jag var och käka makaronilåda. Hur jävla onödit var det inte att stiga upp till det..så jävla irriterande. Sitter hos madde nu och ser på när hon äter. Ska dra upp till kvevlax efter hennes vespa, och sedan har vi vel inga planer. Hoppas på att något jätteroligt händer idag, annars kommer jag mögla bårt och önska att jag förmultnar.

2012-04-27
14:24:28

FREEWAY
Ska dra till stan och köpa drömmskorna som jag fyndade för några dagar sen. Bara min vän Johan skulle samtycka lite mera. Hoppas på roliga äventyr till ikväll..men verkar som om jag skulle va ända som tänker så.



2012-04-26
19:00:26

FORGET OUR FEAR AND LEARN HOW TO TRUST


Har helt fassnat för denhär låten. Filmen är jag inte speciellt brydd i faktiskt men denna låt går på repeat här hos mig nuförtiden. gotta love it!

2012-04-26
18:18:24

HEAVY SHIT
Haha kan vel inte säga annat än att jag är en naturbegåvning!

2012-04-26
11:18:29

DENTIST
And to the dentist i go! Men först lunchdejt med min älskade syster!



2012-04-26
00:07:37

OVER THAT RAINBOW
Har kört omkring med Johan ikväll. Även jag agerade chaufför på minimani parkeringen eftersom jag kände att det var just det som jag behövde göra. Johan filmade hela akten, ska be snällt om at har skickar den till mig.
Råkade somna tidigare idag, och måste ha drömt om världens största kebab, för jag har aldrig haft en sån korvgörans abstinens i hela mitt liv som när jag vaknade igen. Men tydligen så fann mina vänner min idee om att åka till jeppis inte lika frestande.

Jag tänkte på en sak, min vän Viktor fyllde 18 för ett par dagar sedan, och jag uppmärksammade aldrig det här på bloggen. Skulle kunna skriva ner tusen ord och meningar om denna underbara person. Min vän i vått och torrt, även fast vi har våra stunder när vi är oense vet jag att Viktor alltid kommer att vara som en bror för mig. En person man kan lita på. That kind of bigbrother i always dremt of. Skulle egetligen kunna skriva hur mycket som helst, men behöver vel inte säga så mycket mer än att jag älskar dig min vän! <3





2012-04-25
16:02:42

DREAMING
slutade redan 12 idag, lite före om jag inte minns helt fel? Vi hade en datakurs, intresserad som jag är satt jag på facebook i 3 timmar. Eftersom det är så bra väder idag drog vi spontant in till stan, käkade på rax, och jag spontanköpte två nya tunikor. Vårfeelis på gång känner jag :)
Mindre feelis att de har lovat regn till imorgon och jag ska till tandläkaren. Att gå till tandläkaren är undefär lika hämskt som sprutor och nålar. Säger jag som har munnen full med skrot, tänker ni nu.. men så är det faktiskt, jag är livrädd.
Kom på min dolda talang idag, pehmis! Jag är världsbäst på att göra pehmis högre än de två tornen i new york. Jag borde få medalj!
Tänkte bota min pms och dra ut och springa lite. Vilken tur att jag har en orsak att göra det, annars hade ju folk trott att jag blivit dum i huvudet påriktigt.

2012-04-23
17:57:08

fjärde månaden?


Becka och hennes FOODBABY



Har just mättat våra magar med gourmemat jag just tillagat. Utgående från första bilden kan vi konstatera att maten var god. Vilken tur att vi ska och skaka rumpa lite senare..med lite tur försvinner den oinbjudna babyn då.

2012-04-22
00:46:10

SOUR CREAM
Oh fuck, klockan är nästan två och jag har nyss sovd bårt hela filmkvällen. surprise surprise. Har en sjukdom tror jag, kanintekollafilmutanattsomnaochdreglanerhelakudden heter den.
Drog till Tuuri idag, lyckedes nå mitt mål..nivet detdär med att shoppa onödigt. Hittade en jättesöt överraskning åt min syster också, med vad det är kan jag ju inte skriva hit nu, eftersom jag vet att hon sitter och läser min blogg 24/7.
Myyste i bastun och grillade marschmallows senare på kvällen, bra så.
ska ta natten nu och glädjas över att få åka hem när jag vaknar igen.
Hörs!

2012-04-20
23:21:58

JUMPING ALL OVER THE WORLD
Har överlevt en hel dag här borta. Har just haft världens roligaste kvällpogram åt "barnen" där vi dansade röven av oss och bar svarta sopsäckar. Drog också till simhallen tidigare idag, vi hyrde baddräkter och jag har aldrig i mitt liv känt mig så osexig..
Jag fattar inte vem som kom på att man ska äta så mycket..iofs så äter vi vel 5ggr per dag som det står i alla kolka skrifter att man ska göra..men come on, så hungrig är man vel ändå inte. Förr eller senare spricker man ju. Magsmältningen kan ju inte hinna med, och vad gör man då när man äter så jävla mycket att behov nr.2 inte hinner med i svängarna..konstigt såntdär.
Imorgon bär det av till TUURI, har bestämt mig för att hålla ögonen på en massa onödigt och komma hem med det också. So long suckers!


Peace out.

2012-04-20
12:49:25

LANDET INGENSTANS
Mitt ute i ödemarken. Jag ser noll civilisation och internet funkar ibland..
Kommer bli en intressant helg, med jobbiga skitungar och minusgrader så in i helvete..okej, inte minus kanske..men inte långt ifrån.





har iallafall gjort det lite hemtrevligt med hello kitty lakan och det känns nästan som om vårt lilla rum i brändö.
Även fast jag mycket hällre skulle ligga i brändö än långt bårt i landet ingenstans.

2012-04-19
21:37:01

DOWNDOWNDOWN
Har haft en allmänt trög dag. Johan kom hit och vi fixade till frisyren hans. Drog till kvevlax på glass eftersom det är typ ända jag äter just nu. Fast det går faktiskt mycket bättre på matfronten än när jag gjorde min första tungpiercing. Lider inte alls lika mycket heller..synd bara att jag dreglar mer än sankt bernhard. Många av er undrar var jag piercar mig utan att behöva föräldrars tillstånd. Inte svårare än att en vän till mig håller på med piercingar. Mycket duktig på det han gör är han också.
Eftersom jag drar på läger över helgen måste jag nu dra iväg till Brändö eftersom jag glömde en massa viktiga saker där..mina mjukisbyxor t.ex. Smart där Ida.

2012-04-18
21:42:29

NEW
Kolla vad jag gjorde nyss!



Skitnöjd! Mindre nöjd med att tungan är större än deltagarna i biggest looser..men som tur är får det sin vanliga form och tjocklek om några dar igen.
Drog och åt till Pancho villa med brudarna, och drog och kastade KLOT till bowlinghallen, en bra dag har det varit!
Ska dra hem till hankmo om en stund. Bäst att hålla käften stängd så mamma inte flyger i taket igen.

2012-04-18
12:24:16

WHITE
Invigde mina nya vita jeans idag. Har klarat en hel dag med sminkningar och hårfärg i skolan UTAN en ända fläck någon stans. POINTS
Borde egentligen göra inlämningsuppgifter och skit..men nej, ska umgås med min vän Tobbe istället.



2012-04-18
00:03:54

GOODNIGHT
FICK ETT SÅNT SUG AV VARM OBOY OCH SPELAUTOMATERNA VID ABC ATT JAG RINGDE MIN VÄN JOHAN. BRA SÅ.
HAR EN HELT AWESOME SKOLDAG IMORGON 9- HALV 2..SEDAN TAR JAG HÄLG! ÄLSKADE MADELEN FYLLER BYXMYNDIG VI SKA DRA UT OCH KÄKA OCH SEDAN BLIR DET BOWLING TROR JAG. INTE HELT FEL DET HELLER.
NU SKA JAG TA NATTEN OCH DRÖMMA OM ROSA MOLN OCH VÄRLDENS STÖRSTA KNECKEBRÖD..SKULLE NÄMLIGEN DÖDA FÖR ETT SÅNT JUST NU.



om ni undrar varför jag nyss skrev ett helt inlägg med caps lock..så har jag en helt logisk förklaring. Råkade nämligen skriva två första meningarna i misstag med stora bokstever..var alldeles för lat för att radera och skriva om..och skulle ju se helt konstigt ut om jag mitt i allt ändrade till små..så ja..I-LANDS problem..eller vad det brukar kallas.

2012-04-17
16:38:42

WILD ONES
50cm hår, 93 slingor, 3 timmar och några klipp med saxen senare. Perfect!
Tack kära kusin för att du hjälpte mig! <3



haha observera min s.k accessoar. Även kallad smörgås. Märkte den inte förrän nu faktiskt. Men kunde inte ha gjort det bättre själv om jag ska va ärlig. Och Om jag ska vara riktigt ärlig har jag halva brödet i munnen när bilden togs..vilken jävla tur att man har hamsterkinder från förr så ingen märkte nåt.

2012-04-16
17:59:06

LULLABY
okej mister "jag kan allt" ja sa aldrig att jag var bäst på stavning och modersmål. Så fuck din onödiga komentar ;)

Iallafall, har spenderat skoldagen i gamla vasa som hårmodell, helt roligt och skönt att egentligen inte behöva göra något. Drog till stan med Lina efter vi var klara, och impulsköpte en ny mössa och mina älskade röda converse! kan helt ärligt säga att jag är kär. Insåg också att jag är beroende av de asnygga "banden" som nästan växt fast på mitt huvud. Köpte även två nya såna, ett vitt och ett grått..synd bara att jag inte har en jävla aning om vad de kallas..

dessa är de ja menar..kan någon smart själ berätta för mig vad de heter?





Drar och skakar rumpan ikväll, ska också tvinga min söta kusin att sätta fast mina hårförlängningar.
Smell you later!

2012-04-16
07:01:00

SCHOOL


Expect the best,
be prepared for the worst,
FUCK what others think
& do your own thing.





2012-04-15
23:19:33

-


fuck yeah

2012-04-15
17:49:34

Utkast: April 15, 2012
Har bänkat röven på golvet i brändö..jag har migrän och har just laddat ner sista avsnittet av pretty little liars. Vafan ska ja nu börja döda min tid på?
Igår dansade vi loss i petsmo..eller ja, om ja ska va ärlig så dansade jag egentligen inte så mycket. Upptagen med annat helt enkelt. Spontant ställde jag mig på scenen med viktor också..jag tänkte dö.
nog om det, tror jag ska vara duktig och gå ut en sväng. Med lite tur finner jag en vän att leka med..värkar nämligen ganska dött här just nu.

ja just de, fick en komentar också;




svar: jag och min syster tänkte göra matchande tatueringar och min tänkte jag placera på handleden. Och angående piersingen, så tänker jag göra en till i tungan, bakom den jag redan har.

haha mysig bild..^^
men iaf..DÄR



2012-04-13
13:27:48

HOUSEWIFE
Har spenderat över två timmar med att försöka reda upp mitt rum, men tog en paus för att försöka lugna mina nerver lite. Är långt ifrån färdig, men man ser iaf färgen på golvet. Synd bara att när jag är färdig med rummet har jag 5kg tvätt att ta hand om..vem fan kom på att slänga alla kläder i en hög och vänta tills man inte har några rena kläder kvar och först då fattar att använda tvättmaskin. Jo jag..shockerande.
OCH VEM intalade sig själv att använda rummet som stormossen..jag igen.



men ändå..det tar sig.

2012-04-12
21:48:04

Spontan Happiness
Stannade hemma idag, eller i min lilla säng på internatet rättare sagt. Även fast min frånvaro är högre än Mount everest och jag egentligen borde klistra fast röven i skolan, var det faktiskt skönt att få sova bort dagen.
Ikväll har jag spenderat 3 timmar med händerna på 50cm löshår och Madde. Hämtade även ut mitt eget löshår och med lite tur ska jag fixa fast dem på tisdag.
Hade ett svagt moment där jag lovade mamma och mig själv att storstäda rummet imorgon, på min lediga dag och allt..vuxenpoäng till Ida.

vi hörs vel imorgon antar jag, om jag inte drunknar i sopsäckarna jag kommer ha fyllt med skit innan jag äns kommit halvvägs med städningen.
Gonatt.





2012-04-11
23:17:24

-
"Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do.
But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength."

2012-04-11
23:14:12

The Reunion
Drog på bio med halva internatet. Borsätt från att jag höll på att frysa röven av mig för att någon glömt att lägga på batteriet i biosalongen var det faktiskt helt okej. Filmen å andra sidan var skitbra. American Pie- reunion.
Inom mig har någon vridigt på värmen som om de fick betalt, jag lovar att jag har feber och min hals dödar mig, min röst har gömt sig allt för långt bort också. FML
Vilken tur att imorgon är sista skoldagen för min del..om jag kommer mig så långt som till skolan vill säga.
Nä fan, Gonatt.



sevärd!

2012-04-11
15:13:12

Pink tops
19 skoldar kvar, 19 fucking dar! Det är ju nästan ingenting..och ja, det är sant, jag räknade just. Det betyder ju att jag kommer ha hur många dar som helst på mig att göra ingenting.
Sitter för tillfället och drömmer om min kommande tatuering och min nya piersing som jag spontant bestämde mig för att jag ska göra. Dregelvarning på hög nivå här.

borde ta en powernap, min power är nämligen slut.
Så Godnatt. eller goddag?

2012-04-10
23:09:27

.
möjligtvis alldeles för länge sen jag tittade in hit. Men helt acceptabelt eftersom jag bestämde mej för att göra någonting vettigt med min tid. Nämligen sova bort den.
Men till mitt försvar är det faktiskt så att jag fick göra det eftersom jag och min snowboard har haft ett förhållande tiden när jag inte degat under täcket.

Tänkte berätta att imorgon är det måndag. Fast eftersom klockan är över 00.00 kan jag vel konstatera att det redan är ONSDAG. Undrar om någon har fått va ledig för länge?
Roligt att se att jag lever iallafall hoppas jag, eftersom jag visat tecken på motsatsen.
Vi hörs IMORGON! ..elr idag.

2012-04-02
00:14:29

*
min blogg dör. Men jag tänkte låssas att jag faktiskt har ett liv..well, good luck with that.
Har dansat fötterna av mig igår, så jag lever i mina morgontåfflor. Vilket liv?

Har bosatt mig i brändö igen, men någon har hört mina böner och jag får åka hem igen på tisdag. Planerar att sova bårt hela påsklovet.
Imorgon kommer syster och hälsar på mig i skolan, vilket inte är helt fel det heller.
Ska gräva ner mig i mina coco puffs och försöka intala mig själv att jag behöver sova.
Gonatt.





Bitch please!