Ida

2012-03-29
19:55:11

DETAILS
Har spenderat mina dar och nätter med Johanna, masade också min lata röv iväg till gymmet. Men endast för att Johanna tvingade mig. Drog på ett pass body och fick cellskräck i solariet. Inte illa pinkat.
Ska ta och ladda ner sesong 5 av Jersey shore och  be till de högre makterna att jag blir frisk till lördag. Skulle hämskt gärna vilja få mitt löshår nu också..med lite tur dyker de upp imorgon.
äh, skrev egentligen bara hit några rader för det började se så tomt ut. Som ni kanske märkte är mit liv oerhört intressant just nu.
Hörs!

2012-03-26
22:05:34

-
Min röst är försvunnen, min migrän bråkar som aldrig förr och jag hostade nyss upp mina lungor. Finfint!
Fingret till dej som bestämde att jag skulle bli sjuk!



haha smexig bild.

2012-03-25
19:56:20

:)
Har varit med Johanna ikväll, värkligen kul att ta igen allt från förr och få tala ut. Helt otroligt vad jag saknat henne!

Nu tänkte jag krypa ner under täcket och kolla min nya favoritserie, pretty little liars. Jag vet vad du tänker JIBBE, men det är lungt, jag planerar inte att bli ett lika stort seriefreak som du.
Imorgon är det en ny dag och jag planerar att göra den till en bra dag. Hörs!





<3

2012-03-23
22:19:20

HOMEWORK
Har tillbringat min lediga dag i stan med Madde, en ny partytunika, nya strumpbyxor, tröja och magen full med kaffe senare brummade vi hem tillbaka igen. Helt otroligt att min älskling gick så bra som den gick.
Sitter hos syster och har just gjort lite skolarbete, eftersom resten av min tid denna helg kommer att spenderas på älskling nr.2. Min snowboard.

Before:


After:


Lite duktig får jag vel känna mig.
Becka har bestämt att vi ska ha såvmorgon imorgon. Med lite tur betyder altså det att vi stiger upp kvart över 8....om hon får bestämma.

2012-03-22
22:56:11

STUDDED
Fixade till Johans hår och drog på kaffe till stan..underbara torsagskväll...
Har lovat att hämta madde från skolan imorgon, om min älskling startar vill säga. Får se hur det blir med den saken..
Ska krypa ner i sängen och kolla ett par avsnitt pretty little liars..imorgon blir det nya äventyr. Hörs!

2012-03-22
15:39:58

HAPPYFACE
Fick ett sånt sug att beställa hem nya hårförlängningar, denna gång nail hair eftersom clips inte är speciellt behändigt i skolan.

Långt hår, check!



Beställde hem hela startpaketet eftersom jag kände att jag behövde de rätta verktygen, är ju inte helt fel att ha alla grejerna heller med tanke på mitt val av yrke.

Jag beställer mitt hår från rapunsel.se, eftersom deras kvalite' på håret är väldigt bra och dessutom har de snabb leveranstid. Plötsligt blev jag jätteglad.

2012-03-22
15:15:21

L&M
Vaknade imorse och försökte komma på ett bra sätt att ta sig upp ur sängen utan att förbli skittrött och va asförbannad över att behöva gå till skolan. Misslyckades och gjorde mig istället väldigt sen..
Väl framme i skolan visade det sig att vi inte hade någon lärare och behövde bara slänga ihop en festfrisyr innan vi fick gå hem..1 timme tog det. Aningen irriterad över att vi haft en så onödig "skoldag" somnade jag igen och försåv mig till min och Beckas lunchdejt. En timma senare än bestämt gick jag in till stan, vi käkade thaimat och konstaterade att vi inte ska ta så stora bullar på othello nästa gång. Stora bullar är vel iofs helt okej, men inte efter en hel jävla buffe' mat i magen.
note to myself: mindre mat, mera bulle.

Gick tillbaka till Brändö och kände mig ascool i mina ray bans. Mindre coolt kanske att jag drog världens faceplant mitt i stan och mina ray bans flög så lång som man kan tänka sig och jag sprang som en idiot på vägen för att rädda dem från att krossas av en gammal ful volvo...fabulous.


2012-03-22
14:55:41

-

2012-03-21
07:45:53

-
We're all in the same game; Just different levels.
Dealing with the same hell; Just different devils.





2012-03-19
21:23:58

MIN VÄN SUNE
Har haft en jä*ligt bra dag om jag får säga det själv. Färgtenten gick över förväntan och resten av dagen har jag ägnat åt Fannys hår. Har just skakat rumpan på dansgolvet och nu..eftersom vissa vägrar svara i telefon, tänker jag ta Sunes jul marathon med min vän tobbe!
Imorgon är det kundarbete, och det värkar som om jag får stå med färgpenseln då också.
Hörs nån gång, so long suckers!


2012-03-19
06:56:03

19.3
It's MONDAY..oh..Känner mig vädigt entusiastisk och jätteglad över att gå till skolan idag. Färgtent, permanent och färga Fannys hår. Så borde min dag se ut.
Med lite tur får vi sluta innan kl 5..





SYNS!

2012-03-18
22:10:09

HOW TO LOVE
Roligt att så många hittar hit, även fast mitt liv inte är världens händelserikaste. Inget mera speciellt än någon annans antar jag. Tycker det är inte mer än rättvist att jag får veta vem ni är, eftersom det är ni som sitter och läser min skit varenda dag.
Så ta er en minut och berätta för mig vem är ni och hur hittade ni hit?, inte speciellt anstängande eller hur?  Tack! :)

Back to the beautiful Brändö, värkar som om min kusin inte tänkte joina mej inatt. HOME ALONE!
Så det är med andra ord helt okej att springa naken och peta sig i näsan hela natten..



see you soon my friend!

2012-03-18
13:53:44

^


"fighting for peace is like fucking for virginity"

 

 


2012-03-18
13:46:44

STYLEBY
Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle befinna mig på ungdomsdans i solf igår. Röda korset bilen var fullare än någonsin, och antagligen människirna i den också. Polisen var på finbesök och drog allting ur händerna på folk. Även fast jag bad till gudarna att ta mig därifrån snabbt som fan, fann jag det hela rätt underhållande. Jag kände vel mig aningen missplacerad. Jag och JIBBE var ungefär de ända nyktra personerna jag såg igår, förutom Johan som agerade chaufför då förståss. Svängar runt halva världen och 4 varv till Backan..ungefär så såg min kväll ut.

Även fast jag mer än gärna ställt mig på snowboarden idag också, ska jag ta tag i skolan och läsa på färgtenten vi har imorgon..well, wish me luck!



ungefär så snygg känner jag mig nu..oj vänta, förlåt..så snygg är jag just nu.

2012-03-17
10:23:25

Snowboarding!
Ska kramas med min snowboard idag, länge sen sist..
Helt av mig själv vaknade jag 8 i morse, kan någon berätta vad som är fel på mig? Kan vel förståss också bero på att jag somnade första gången kl 8 igår kväll.
Solen har kommit fram och vi väntar på Martin som är påveg hem från jobbet..sen är det backen som gäller.
So long suckers!







Grävde fram en gammal bild på mig och Martin ur arkivet..han får ju inte känna sig utanför..puss

2012-03-16
16:40:09

HOLD ON
Drar iväg till vöro och taggar inför morgondagen. Ska äntligen få ställa mig på snowboarden igen. Över 3 veckor sen sist. Mitt humör är ungefär så högt som det bara kan va och jag mår toppen :)




2012-03-16
09:23:24

OVER THE HILLS
Okej så, klippte matti och gjorde madde brunett. Ska bara invänta hennes hårförlängningar nudå så vi har något att spendera tre timmar på. Drog till Johan och lagade pizza och försökte kolla Lejonkungen. Men som vanligt lekte jag partypoopern och somnade direkt.
Sitter och letar inspiration till min nästa tatuering som bäst. Vet egentligen precis vad jag vill ha, men ändå inte.
Vet inte vad mami säger om den ide´n men, efter att hon såg tungpiersingen har det vel varit lite stelt. Uttöjningen är hon heller inget fan av. Iofs så sa hon inte ett ord om min nuvarande tatuering och när navelpiersingen blev gjord var hon själv med.
Det jag vet är att det ska va betydelsefullt och inget som täcker hela armen. inte speciellt snyggt när man blir gammal och skrynklig sen.

ska bädda ner mig i sängen igen, fråga inte mig varför jag inte sover ännu.
shalom my friend

2012-03-15
17:57:48

-
Väntar på min syster som ska köra hem mig, ganska skönt att inte behöva stressa ihjäl sig för att packa ihop alla saker för en gång skull. Fredag imorgon och fyfan vad skönt att va ledig.
Har lovat att färga åtminståne maddes hår ikväll, får se hur det blir med janinas röda. Matti ringde och bad snällt om att få håret klippt också.
Fick veta idag att vi är lediga torsdag & fredag nästa period, inga läsämnen och vi slutar halv 2 på ons. Inte helt fel om man frågar mig.

Dagen har annars haft en hel del humörsvängningar..men det ska bli bra! Ska fan klara dethär.
Ps. Jag älskar dej

2012-03-14
23:40:33

true shit
"Don't change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you."

2012-03-14
23:37:28

-
Känns som om jag inte har någon plats här längre. Plötsligt känns det som om jag vill va liten igen och sitta i pappas famn och allting var bara så bra som det kunde bli, bara för att det var just där som jag hörde hemma och ordet problem inte fanns i mit ordföråd.

Var iallafall och kollade bion..halvkonstig och rätt tråkig egentligen. Dessutom kunde jag bara koncentrera mig på att inte frysa röven av mig i den jävla biosalongen. Vinglade runt i stan en stund, och nu sitter jag här..
Sista dan i skolan för denhär veckan imorgon, orkar inte ens försöka sova nujust..jag antar att jag inte bryr mig så mycket och jag är frånvarande eller inte.

äh, nu blev det ett sånhär tyck synd om mig inlägg igen..men dethär är min blogg. jag har vel föfan rätt att skriva av mig ibland..:)

2012-03-14
18:47:26

HOPE
Drog till stan efter skolan, träffade min älskade JIBBE <3 känns som 100 år sen sist.
Impulsköpte men ny halsduk och 4 nya ringar, bara för att jag kände att det var just det jag behövde.
Kollade ett avsnitt karatefylla med tobbe och väntar nu på nadja som tydligen hade för lång pannlugg.
Ska tvinga Tobbe att komma på bio med mej, The devil inside. Kommer skita ner oss båda två men det är vel sånt som händer.



HOPE

fel väg för er iofs. Men har varken IQ eller tålamod för att tänka ut ett sätt att få det rätt väg på bilden. Borde vara fysiskt omöjligt.

hörs!

2012-03-14
07:44:03

LUX v rocker
På något konstigt vis fick jag jätte mycket överloppstid såhär på morgonen..?
Iaf, becka hade fått sin nya snowoard igår, och såklart skulle vi skruva bindningar och provåka den direkt!

go, LUX v rocker


Drog iväg på dansen och skakade rumpan till tonerna av denna låt;



nu ska jag dra mig iväg mot skolan osminkad, i hopp om att vi ska göra snygga sminkningar idag :)
Hörs!

2012-03-12
21:02:05

Leaving on a jetplane
Första gången på över två veckor jag ställde mig på dansgolvet, feelis! :D
Sitter nujust och färgar bårt mitt solblekta hår och min fula utväxt, borde egentligen ta tag i en massa skolarbete men nej..är alldeles för jetlaged för det nu. Ska bara vänta på att färgen har värkt klart, gå i duschen och slänga mig i sängen. Tänkte också be till Gud att jag inte har nån kund imorgon, kännns som om jag inte alls orkar med det. Tror min hjärna stannade kvar i Thailand. Ber vel till Buddha istället då.
HÖRS!

2012-03-11
21:27:24

FINLAND!
Kan konstatera att jag befinner mig i hemlandet och huvudstaden efter en hittils 15 timmar lång resa..när jag lägger mig hemma i min säng kan jag vel då konstatera att vi nästan rest ett helt dygn. nästan.
Nästan helt dött på flygplatsen, börjar nästan fundera om jag och madde får flyget för oss själva?
näe fyfan, här sitter jag med världens solblekta hår och nästan inge smink, måste bara säga fyfan vad skönt att få komma hem egentligen. Back to reality



haha sött

2012-03-06
12:48:45

-
lite segt med uppdateringen här på siståne. Men ska ta ut se sista av semestern så gått det går. Kommer massa bilder när jag kommer hem sen.
Idag var vi uppe på berget till The big buddha, världens bakis och ärligt talat minns jag inte att jag jag stigit upp i morse. Det är vel bara att konstatera att vi värkligen lever nattlivet.
Nu blir det käk och massa shopping.
Hörs!

2012-03-02
14:54:35

Girls in Black..

..GOING OUT!



ha en asbra kväll hörni!

2012-03-02
10:25:41

The only thing i wanna do
Har lyckats stiga upp till hotellfrukosten två dagar i rad nu, POINTS!
Har tillbringat dagen i solstolen, och sitter nu på balkongen med nyrakade ben och en godare. Vi ska snart gå iväg och shoppa lite smått innan vi ska trycka i oss köttbullar.
Vi hoppas på en bra kväll ikväll, all in eller? :)



borde stjäla kameran av pappsen btw.