Ida

2012-05-31
21:51:55

<3


sötis!

2012-05-31
15:23:12

DOMINO
Okej, kom mig till stan. Sitter nu med smilet upp till öronen med en ny rakapparat :)
Tog mig i kragen och färgar nu bårt min hämska blekta hårfärg, hoppas bara inte håret faller av..har knappt något hår kvar efter att jag slet bårt hårförlängningarna..
Ska och ta kort till kyrkan med våra söta konfirmander, sedan ska jag tvinga någon söt själ att koka kaffe, det blir bra.
hörs!

kan någon berätta för mig hur man lyckas se bra ut med håret fullt av hårfärg? det funkar aldrig.


2012-05-31
10:57:03

'*
Okej, spysjuk en vecka var jag vel ändå inte..tänkte vel att jag inte riktigt hade tid och lust att sitta framför datorn.
Har iaf tillbringat mina dagar om jag inte minns riktigt fel, med att flytta hem igen, på åminne öppning, i vikby, helsingby och allt där emellan, spenderat en dag i underbara högstadiet bara för att jag kan och de senaste dagarna har spenderats vid världens ände, Sideby! Bra så..för att inte glömma att någon drack lite för mycket och slet bårt sitt löshår..*suck*

Min vän Johan och jag ska dra på dejt till stan idag, gulligt av honom att ringa och väcka mig ur min skönhetssömn halv 10 och stressa mig som fan för att vi skulle åka, och två timmar senare ringa och berätta att han råkade somna om....





















<3

2012-05-21
21:43:06

*
Har gått och sjukat ner mig, blåggen får vänta ett tag..är alldeles för rädd om min dator för att spy ner den.
Peace out!

2012-05-20
18:14:38

LIVING YOUR LIFE
Gokväll på er!
Ska snart sticka iväg till brändö och mitt lilla rum för sista gången. Efter tisdag slipper jag detdär stället för alltid! kan inte ens beskriva hur skönt det känns.
Ska uppdatera med massor med fula bilder lite senare..men ska spara det tisfördrivet tills jag inser att jag behöver det borta i Brändö. Hörs!

2012-05-19
11:02:12

HATERS
Är det någonting jag ångrar mer än något annat?, och om jag fick radera ett ända ögonblick i livet vad skulle det vara?
Dessa saker ställer jag mig själv ofta nuförtiden..men kommer aldrig fram till något vettigt svar. Kan vel vara för att mitt liv är så jävla perfekt. Okej, nu överdrev jag..lite.
Kan inte bestämma mig för om åminne är någonting för mig längre..är inte ens lite motiverad och skulle hellre åka lång långt bårt och dra min egen lilla fylla där, men nej..så jävla osocial kan man ju ändå inte vara.
vi får se, tänker iaf ringa och väcka upp my friends..och göra någonting av denhär dagen.



2012-05-19
01:40:55

SOMEONE GIVE ME AN AMEN
Blev en väldigt uppochnervänd kväll..den som började så lungt och händelselöst. Men tror det var bäst så när vi alla tänker efter. Den slutade iaf med en massa skratt och pickles!
Känns som om jag skulle behöva en lång pratstund med min syster..har allt för mycket att behöva prata med henne om att ett telefonsamtal inte räcker till..Ska iofs tvinga henne hjälpa mig tömma mitt lilla rum i brändö på tisdag, vilken tur att det är en bit hem till hankmo.
Imorgon blir det stan med brudarna sedan röven i soffan och ögonen på hockey.
Vi hörs imr!



<3

2012-05-18
20:04:24

DRINKING EVERY DROP
Tjena världen! kan vel börja med att berätta att jag lever. En mindre evighet sedan jag hörde av mig.
Har mer eller mindre havt struliga tider, men insåg att göra mig av med skiten. Ska koncentrera mig på det som är värt att älska livet för istället.
Det är fredag, jag har två skoldagar kvar och let's face it, det börjar bli sommar påriktigt.
Ska bli bättre med att höra av mig, promise!

2012-05-13
07:33:45

PEARS
Taggar inför kvällens dansuppvisning! Ska dra på genrep om en timme ungefär..
vem fan bestämde att man skulle stiga upp såhär tidigt på en södag?..guds helige dag eller något sånt. Mors dag dessutom.
Kramis till dej mamma i svennelandet och alla andra mammor också för den delen. Ska på morsdagslunch till käre mommo senare idag, snyggt att snubbla på magen ikväll om ni förstår vad jag menar..
aja, wish me luck!



det är ju fint väder iaf..

2012-05-10
22:24:15

DANCE!
Min blogg är på dödsstingen känns det som..eller så kan det hända att jag sover för mycket. Jag har helt ärligt sovt halva dagen..ungefär sex timmar har jag varit uppe hittills och klockan är snart halv 12...FML and my sleeping problems. Min urinblåsa fungerar som en pensionärs också..kan bli akut kissnödig bara sådär och är alltid alldeles för lång bårta från en toalett och byxorna lyckas alltid vara värre än digerdöden att få av..interesting i know.
Har iaf spenderat tiden när jag varit vaken på dansgolvet..kunde med gått samvete känna mej stolt när vi var klara, tror det aldrig gått så bra som det gjorde idag.
aja, ska be till gudarna att sesong 3 av pretty little liars går att ladda ner.. Gonatt!

2012-05-09
14:29:23

*
"if life is a waste of time, and time is a waste of life.
Then lets get waisted and have the time of our lives! "


2012-05-07
16:29:10

PURPLE..OR?
Underbara frissalinjen. Började halv 1 idag och slutade för en halvtimme sen ungefär. Resten av klassen lämar dock kvar i skolan till 9, men eftersom jag är professionell dansare och har dansträning idag fick jag åka hem tidigare!

Fick en fiffig idee att göra min pannlugg lila idag, blekte den jävleln 2 gånger och försökte sedan oss på lila. Resultatet..well, har ungefär 3 olika färger i pannluggen nu..aja, nytt försök imorgon.
Ska fixa till lite mat åt mej och min syster, sedan bär det av till dansgolvet.





2012-05-06
20:04:40

IN LOVING MEMORY
För exakt 24 år sen föddes en underbar liten människa på jorden. För ungefär 4 år sedan försvann han upp till himlen.
Jag minns dagen som igår, dagen man inte trodde kunde komma, inte då.
Jag miste en underbar vän, och jag saknar honom så mycket att det gör ont. Men jag vet, någonstans uppe i himlen finns han och tittar ner på mig och min syster varje dag, hela tiden.
Vila i frid min vän, jag saknar dej något oerhört mycket. Men jag vet, vi syns snart igen! <3







<3

2012-05-05
17:40:35

PARTEY!
Drar iväg och firar vår käre vän Elinne!
Ska upp kl 8 imorgon..wish me luck.

2012-05-03
21:22:34

NEW LOVE
Tjena mitt bena!
Drog till stan i morse och införskaffade en ny telefon. Min älskling som jag redan älskar mer än något annat! En alldeles egen samsung galaxy note. Du och jag för alltid baby!
Hade lite trubbel med janinas smycke i läppen så drog till internatet och fixade till det ikväll.
Imorgon bär det av till replot på photoshoot med konfirmanderna + vi hjälpledare. Hoppas på en bra hårdag och att bron håller. Sedan tänker jag åka till Vöro och spendera lite kvalitets tid med min kära syster och hennes Martin, alldeles för länge sen sist!
Tänker kramas med min telefon och ta natten i vettig tid för en gång skull.




2012-05-02
17:38:10

LONG TIME NO SEEN..
Livet är en fest nuförtiden. Har inte alls haft tid att bänka ner mig framför datorn, och försöka skriva ner något vettigt. För att veta vad jag hålligt på med de senaste dagarna klicka in er HÄR istället. Alldeles för lat för att skriva ner samma sak själv.
Igår fixade jag dock min och maddes födelsedagspresent åt janina, hennes efterlängtade piersing!



Sitter hos johan för tillfället, känns som om jag inte gör någonting annat än är ledig nuförtiden. Jag är mer ledig än vad jag är i skolan om veckorna. Känns nästan som sommarlov redan. Och med tanke på de senaste dagarna trodde jag nästan på det påriktigt.
Syns och hörs allihopa!