Ida

2012-11-26
16:55:33

BIO SAVOY
Befinner oss på biosalongen här på åland. Jag lovar,min toalett är större!
annars har vi det bra, och på onsdag flyger jag hem igen. men det är lungt jag åker tillbaka en vecka efteråt igen :)








2012-11-22
21:55:47

RESFEBER
Idag har varit en lång dag. Fan att dagarna alltid ska gå så långsamt när man väntar på något! Om ett dygn sitter jag i Åland, förhåppningsvis i ett mer berusat tillstånd och bara lever. SKÖNT.
Men för att inte håppa över idag kan jag berätta att jag släpade min feta rumpa till skolan och hölls där mellan 8 och 5 idag. Klippte mitt löshår och sånt. Godis åt jag också. Fint så.
Nu iväll har jag packat ner hela min garderob i något som kändes som världens minsta reseväska, att jag alltid ska packa ner så jävla mycket onödigt..SUCK. Helsade på JIBBE och libbi också, där bjöds på mat och mycket skratt.
Wünderbart! Nu ska jag ta natten, väckning 05.00. You gotta love my school.
 
Värkar som om Angelica var ända som ställe upp på bilder idag. Den andra snodde jag från Cabis instagram.

2012-11-20
11:03:18

TELEPHONE
Sitter i skolan och försöker engagera mig i att räkna volymer areor och sånt skit. Känner mig värkligen entusiastisk. Idag är det tisdag, vilket bettder att jag ska skaka rumpa på dansgolvet!

3dar kvar till Åland, längtar snart ihjäl mig!







2012-11-19
20:06:24

MAKE UP STORE
Har länge gått och letat efter det perfekta röda läppstiftet. På julöppningen igår, hittade jag. FINALLY. Synd bara att jag är för no balls för att använda det. Äh får ta och coola till mig lite.
Hittade det perfekta nagelacket också, synd bara att man blir ruinerad när man handlar smink. Skulle kunna köpa hur mycket som helst!

Bilden ger såklart ingen rättvisa.
 
Har glömt att berätta att jag flyger iväg till Åland på fredag, fan vad jag saknat det stället! Blev också ruinerad x1000 när jag bokade de biljetterna, men det är det värt.
 
 
 

2012-11-16
14:34:33

RENEGADE
Hade tidig väckning idag, kl5 ringde den jävlen till klocka. FML tänkte jag då.
Den som på grejjen med kundmorgon kan fan inte ha något social liv. Slutade iaf 11 så fint det i allafall.
Ska försöka reda upp sminket som jag inte orkade fixa ordentligt imorse och dra in till stan på fredagsmys med Gabi, mat och bio. Fan så romantliskt .
hörs!
 
snodde bilden från Gabis instagram.

2012-11-13
22:02:31

JD
Så var man tillbaks i skolan igen,  som tröst har jag klickat hem både en helt ny snowboarddräkt och min efterlängtade Jack daniels tröja. Ge mig snö någon! Amen.
Man kunde också tro att jag blivit mentalt störd, jag har börjat röra på mig, mer än nånsin, och på fredag ska jag införskaffa ett gym-kort. WAIT WHAT!?..a "what the fuck moment" there.
skulle mer än gärna sätta mig på båten och dra iväg till Åland och gömma mig ett par dar, och förståss hälsa på min älskade Johanna som har bosatt sig där för 6 veckor framåt. Men det får bli snart..MYCKET snart.
 
And this is my new baby!
 
 
På samma gång som jag hatar whiskeyn älskar jag denna redan över hela mitt hjärta.
 

2012-11-10
12:06:00

hihihihi emilia här heij <3
vill bara skriva ett inlägg här i smyg till min härliga vän Ida.
Sen första dagen jag träffade den härliga tjej, och alla andra härliga, har jag börjat må mycket bättre.
Ida är en vän som alla sku måsta ha, för en som hon är inget man bara kastar bort sådär, jag älskar henne som en syster, hon kan man alltid ringa och berätta allt för, för hon lyssnar alltid, och hon får alltid en på bra humör och man har ALDRIG tråkit med henne.
Älskar dej Ida , hihi när du ser dehä , så ska du veta , att du kommer alltid att vara min favorit tjej, forever and ever

I LAVJU I LAVJU I LAVJU FOREVER AND EVER!
'
pussar å kramar / din emilia <3

2012-11-02
11:06:43

FIRE BURN
Idag ska jag och mitt hår experimentera. Både med pigmentbalsam, färg och hårförlängningar. Jag kan ju tala om för er att jag hänger mig själv om det börjar se för jävligt ut. Sitter i salongen i skrivande stund, slutar redan 2 idag, woop woop. Imorgon är det Alla helgona men också lördag, mer taggad för lördags biten faktiskt..om mina planer går som planerat och mitt hår ser någorlunda vettigt ut, drar jag till Jeppis.
 
Tänkte för en gång skull bjuda på en bild på mitt vackra utseende. Men fan jag vet int hur man stänger av ljudet på webcamen..snyggt, när det hörs i hela salongen att jag sitter och smygfotar mig själv.
so long!