Ida

2012-09-13
23:28:06

WHEN I WAS KING
Jodå, Ida försover sig dag 2. Kom hela en timme och 15min försent idag. Jag har talang måste jag säga. Men drog på mitt absoluta fake smile och försöke vara jätteduktig hela dagen, en ny frisyr på min käre docka och en klipp & färgkund senare kunde jag avsluta dan men att erkänna att jag varit lite duktig iaf.
Min vän Robin agerade privatfrissa idag och färgade min glamouröra utväxt. Packade sedan min fucking väska full med nödvändigheter och drog iväg till JIBBE. 
Här har vi nu suttit båda två med läxor upp över öronen, och i mitt fall försökte intala mig själv om att jag faktiskt bryr mig. Aja ny dag nya bekymmer.
Drar iväg på äventyr imr, HUVUDSTADEN AND NICKELBACK HERE WE COME!
 
 
Jibbes instagram bild, på ack så skolduktiga IDA ENLUND. haha..as if.

2012-09-12
21:52:25

DETHÄR MED SKOLFOTO
Jodå, vi hade skolfoto idag. Varför, VARFÖR lyckas man alltid försova sig på den ända dagen man borde se någorlunda vettig ut!? aja, försåv mig gjorde jag iaf, jag hade inte mindre än 15 minuter på mig att försöka se fabulous ut och dessutom öva på pepsodentsmilet. Så med halvfärdigt smink och frisyren upp åt r*ven stressade jag iväg till le school idag. Det hela slutade ändå med att jag såg ut som en ansträngd hamster med inflamerade hemorrojder när hela fotosessionen var över. Bättre lycka nästa år Ida.
 
Annars har jag spenderat resten av dagen med plättkalas och en halvnaken Channing Tatum på bioduken.
Bra så.
 
snodde bilden av JIBBE. Otroligt söta är vi ju iaf.
 

2012-09-11
21:44:16

ÅLAND
Jo börjar bli ett par dagar sen jag tittade in här. Men kan inte säga annat än att jag har haft de bästa dagarna på länge. De har spenderats på bl.a Åland med världens härligaste gäng, världens bästa feelis och det är något av det bästa jag gjort i år. Hade sån ångest när vi åkte hem att jag ville bara skita i allt och lämna dit forever.
Skulle kunna skrva hur mycket som helst om allt vad vi busat med, men..what happens in Åland, stays in Åland ;) Har en massa hemska telefonbilder, som jag tänkte visa..på över helften av dem är fotografen okänd. Enjoy.
 
 


kolla in här, och här för mera detaljler och bilder.









2012-09-05
18:10:32

JIBBE HÄR HEJ
hej halå
Ida är för upptagen med att packa för att ha tid med er. Hon ska vara borta 4 dagar och hittils har väll 7 par skor och 16 tröjjor packats ner. Okej där kanske jag överdrev lite. Lite. Well, vet inte hur mycket bloggande Ida har tid med när hon lever livet nere på holmen även kallas ålands land. Så medans denna sida samlar damm kan ni ju kika in på miin blogg ---> JIBBES
 
sötis Ida och jag i somrast :)

2012-09-05
09:32:37

MARKNADSFÖRING
som rubriken säger har vi marknadsföring..wohoo.
butiken kunde fan detdär med marknadsföring imorse..den var så jävla bra att jag var tvungen att köpa godis. och det var ju bra, nu har jag ju något att göra när jag inte orkar engagera mig i det som borde vara viktigt.
 

2012-09-05
09:00:00

TODAYS

2012-09-04
22:02:16

TED
Jag och min vän Robin underhöll oss med bio igår, TED hette filmen som vi såg.
Om ni inte sett den, SE DEN.
Även fast jag som vanligt grät åtminståne 3 gånger, skrattade jag ibland så jag fick kämpa för att inte börja göra grisläten. Så ja, rekomenderas som fan.
Vem vill inte ha en levande nallebjörn liksom?, men hur fan den kan röka, supa, slåss, k*ulla och andra vardagliga saker är något som jag ännu inte förstår..äh vafan ny dag nya bekymmer.
Gonatt.
 
 

2012-09-04
21:54:32

DANCEFLOOR
Har varken haft tillgång till dator eller lust att sätta fingrarna på tangenterna förrän nu.
Har haft en väldigt okej dag, haha. Skolan like always, kaffe på stan med brudarna och 2 timmar dans.
Dagen i ett nötskal om man säger så.
 
Invigde mina röda dr.denim jeans idag. Har haft för lite balls för att använda dem, även fast jag haft dem flera månader. Jag som inte äger andra kläder än svarta och vita typ, kände mig lika påtittad som en strippa, "professionell dansare" om ni så vill, på Lady Pink.
 
underhöll mig själv på systers jobb idag, det handlar ju trots allt om att bjuda på sig själv.
 
 
 
..
 
 

2012-09-04
11:00:00

DEEP SHIT

2012-09-03
16:03:28

FRESBEEGOLF


Hälsar på mitt mongobarn. Finfint.

2012-09-03
12:00:00

DAGENS

2012-09-03
11:29:00

CONTROL
1½  timme hål, shit nice! Hade extrema skills på finska idag, därför lite ledigt såhär mitt i dagen. Inte elt fel det heller :) Befinner mig på le internat, kan inte ens beskriva hur glad jag är över inte behöva spendera mina dar här längre. Sitter nu istället och myser i Emmas rum, woop woop.
Ska dra och visa ennumera skills på tennisplan nu! wish me luck.
 
 
 
 
 
 

2012-09-03
08:31:31

LE SCHOOL
Slog just rekord med att göra mig färdig. Stressade som fan för någon var så trög att komma sig upp ur sängen. Och ändå har jag tid att skriva lite onödigt hit.
Aja, skolan väntar. HÖRS
 
 
creds till mej!

2012-09-02
21:33:06

WATCH OVER YOU
Spenerat min dag med Båbba, fint så.
Imorgon börjar en ny skolvecka, blir dock en lite kortare vecka för mig, drar nämligen till Åland med min brud Johanna, natten till torsdag! TAGGAD SOM FAN. Ska bli skönt att komma bårt från allting en stund, och leva fullt ut ett par dagar.
 
Hann bara skriva detta, innan mitt humör for i botten igen. Hur fan ska man göra för att slippa ha en och samma sak i tankarna hela jävla tiden? det tar död på mig.
 
 
dagens instagram.

2012-09-02
14:55:15

HIMYM
Gårkvällen, well..it had its ups and downs. Nämen jag hade faktiskt riktigt jävla kul egentligen, och idag mår jag som jag förtjänar. Men jag förtjänade också att få ett bra slut på en annars helt fucked up vecka.
 
Fick morgonbesök av Jesper, och jag och Båbba lillfingrade på att vi skulle hitta på något idag. Och eftersom en lillfingring är typ det heligaste man kan göra, är det fullkomligt förbjudet att bryta en sån.
 
Nu ska jag äta min glass och se på How i met your mother.
Låter som om jag inleder någon depression, nivet den "ätaglassochkollaserierförattmittlivsuger", fast så är det faktiskt inte, jag tänker helt enkelt göra det bara för att jag kan :)
hörs!
 
..
 

2012-09-01
19:25:17

CA PLANE POUR MOI
Har varit på äventyr med systeryster idag, barnkalas och besök hos mamsen.
Har bänkat mig hos Madde och ska ställa till med kalas ikväll, idag är en bra dag!
 
Kvällens Party 

2012-09-01
10:00:00

DAGENS CITAT

2012-09-01
00:57:45

"ÅPPÅNER"
När folk frågar mig hur jag mår nuförtiden är svaret alltid, ALLTID "åpp å ner". Fråga inte vad jag menar med det, men så fan är det. Ibland kan jag känna mig som kungen över hela jävla planeten och sen finns det någon inom mig som föklarar att jag kan fan inte vara glad, att jag inte får helt enkelt. Denna "någon" kan gärna dra dit solen aldrig lyser, för jag vill kunna va mig själv igen.
 
Har umgåtts lite med min vän Båbba idag, kul så länge det varade men mina nerver tog över och jag bestämde mej helt enkelt för att dissa delen med att umgås med små irriterande skitungar. Drog istället iväg på andra äventyr.
 
Min älsklings Emilia hade med sig en helt underbar present till mej idag, bara sådär. Tänk vad glad man kan bli, och tänk vad underbara människor det finns. Så puss på min Emilia! <3