Ida

2012-10-31
19:51:11

SUPERBAD
Har haft en asstressig dag idag..jag bara älskar detdär när man ena dagen sitter och har så lite att göra som man bara kan ha, då dreglet hänger ända ner till tårna och man bara öönskar att tiden kunde gå snabbare..och då man sen dagen efter spriger med elden i röven för att få allting gjort. AH, so fucking annoying.
Har tränat mina superstora muskel på gymmet idag, oj jag ursäktar, SUPERDUPERSTORA.
Säriös gymmare och proffessionell atlet som jag är, drog jag och JIBBE på en proteinfylld middag efter vår workout. Koti pizza ofc.
Sitter i smesby för tillfället, ny bastad och allt. Såhär som det ska vara på onsdakvällarna.
Imorgon är det torsdag (NO SHIT) och jag hoppas på att jag får en mindrestress dag. 
Hej så länge.
 
 

2012-10-29
23:08:00

ASAF AVIDAN-ONE DAY
Konstaterade att jag var rolig förut. sådär btw altså.
Varför tänker jag alltid att jag ska skriva hit all skit jag fördriver min tid med, men när jag vel kommer till den stunden när jag ska skriva så finns det mycket annat att lägga ner tiden på, mer skit t.ex.
 
Inlädde min näst sista vecka på praktiken idag, dagens saldo; Händelselöst på jobbet, fick fel pizza TVÅ gånger på pizzerian och min vän robba, jag, och hans bil kramades med en stolpe..vilket resulterade en aningen skärrad Ida och en trasig bil. Life's a bitch..typ.
 
 

2012-10-24
16:59:35

INSTAGRAM
Hur länge tänke hon vara på Åland tänker ni nu..saken är den att jag och min söta rumpa inte orkat bänka oss framför datorn tillräckligt länge för att orka skriva hit några rader. men hemma är jag, hel och ren.
Mitt liv är inte speciellt intressant, jag jobbar, sover osv. kul kul kul.
Följ min instagram istället, idahenrietta
 
 
Kika in här för att se lite av vad jag hållit på med!

2012-10-16
16:20:09

ÅLAND
Glömde berätta att jag drog till Åland..men här e jag..:D

2012-10-11
16:34:17

DAGENS SALDO
Tog en ledig dag idag, hade inget att göra på jobbet och jag mådde inte helt okej. Drog istället från morgonen till min vän Janina på skitsnack kaffe och där vi spontant klippte och färgade hennes hår.
Dagens saldo på vägen hem resulterade 2km powerwalk och 8km lenkki. INTE ILLA PINKAT. Fan vad stolt jag är över mig själv nujust.
Ikväll blir det sleepover at Jibbes place, och imr...ERE FREEDAA.
 

2012-10-10
13:59:00

YRKESPROV OCH BODYCOMBAT
Igår gjorde jag då altså mitt yrkesprov, om jag får säga det själv är jag rätt nöjd faktiskt.
Får hoppas på att någon annan är det också, de som ska döma det t.ex.
 
 
Drog somsagt på gym senare, bodycombat om jag inte minns helt fel. Innan dess skaffade jag mig lite nya träningskläder också, sved i plånboken men fan, nu ska jag bli stor och stark!
Har två dagar kvar att jobba nu och sen tar jag 9 dar ledigt, gotta love HÖSTLOV. Har stora planer ska ni veta, eller ja, skulle vilja ha iaf.

2012-10-08
21:32:22

MONDAY PICTURE
Även denna mådag har paserat. vi kan konstatera att den började som vilken annan måndag som helst, jag tog altså min obligatoriska bild på mig själv till Instagram. Varje måndag MÅSTE jag göra detta, liksom för att kunna se hur jag såg ut förra veckan osv. Stressigt som fan på jobbet och nervproblem på postgubbar som inte kan hjälpa lilla mig att bära kilometer breda, och sumobrottartunga paket. <- dagens INTE OKEJ.
 
Imorgon är en stor dag. Jag skall göra mitt yrkesprov och jag ska på GYM. Vet inte vilket som skrämmer mig mer faktiskt.
 
my monday pictures,
 
 

2012-10-07
14:53:17

DIN JÄVLA BITCH
Ute och busade igår, mycket trevliga människor och mycket av det goda. Lovely.
Aldeles för pisamt att berätt detaljer, så ni får vara lyckligt ovetande denna gång.
CYA.
 
Kvällens party!,
 

2012-10-05
23:02:25

EMILIA
Fredagsmys på Amarillo, och sen "back to work". Drog på kafffe till Nadja där jag också fixade till hennes hår. Emilias hår fick sig en ny hårfärg och en uppklippt frisyr, fint så. Själv har jag klottat ner min nya vita tröja med hårfärg. Points to me, kul kul kul osv.
Ensam hemma i hela stora huset, av alla tre våningar är den höst uppe ända jag vågar vistas på såhär i min ensamhet. Det är omöjligt för våldtäcksmän, tattare och galna mördare att ta mig här. Och jag lovar, den som vågar påstå något annat får en knytnäve i skrevet.
Nya äventyr väntar imorgon. Det sover vi på. Gonatt.
 
vilken ren spegel.. tack javet.

2012-10-05
10:51:55

LÄNGESEN
Har jobbat in lite timmar redan så jag har bestämt mig för att sluta redan 2 idag, SKÖNT.
 
Får jobba lika mycket utanför salongen känns det som. Idag har jag lovat att klippa och färga Emilia, och senare ska jag iväg till Nadja och klippa lite där också. Fast jag klagar inte, jag tycker ju om det jag gör.
När jag slutar ska jag iaf luncha med Emilia och fundera över livet lite..mycket att fundera över tänker ni nu.
aja, ska sluta sitta här och snacka onödigt när jag egentligen borde tvätta lite handdukar och annat trevligt. 
Vi hörs!

2012-10-04
20:10:22

KANELBULLE DAGEN
Gick med Gabi på stan en stud efter att jag slutat idag. Eftersom det är kanelbulledagen idag så va det helt okej att gå till Arnolds och käka spinny. Elr ja, för min del dregla över..elr njä inte ens det dom är ju fan inte ens goda. Men iaf så åt min vän Gabi en sån dagen till ära. Jag lät min dounut agera "kanelbulle" istället.
 
Hade helt glömt bort att jag och mamsen skulle och sjunga idag, det är sånt vi gör på torsdagar. Så jag mamsen och våra ljuvliga toner har sjungit i nästan två timmar nu.
Ska ta natten och skita i att vara sur över att det regnar. FÖR IMORRRON ERE FREEEEDA.
 
dagens instagram,

2012-10-04
10:15:25

AT WORK
Jodå, jag jobbar..ibland. Har lite tid att döda såhär innan jag ska på lunchdejt med Gabi & Jessi, så passar på att smygblogga lite.
Så vad har jag gjort hittills idag då? Tvättat lite handdukar och gett en kund hår-orgasm med min gudomligt sköna hårmassage. Min finska är ju dock lite rostig men jag skulle vilja påstå att det var något sånt hon snackade om..
Jaja, ska ta och pysa iväg på lunch och se fram emot eftermiddagen..or not.
 
 
haha nej fyy, men vafan kom å hälsa på mig vetja, och Kanske köpa några produkter så jag får duktighetspoäng!
 

2012-10-03
22:19:06

KVÄLLEN SOM GÅTT.
Fick besök ikväll. Min vän Johan kom över på glass och kaffe. Längesen sist. Han vara ute på en liten promenix innan det också, fint så. Hämtade upp Michelle och drog på en obligatorisk abc-runda.
Ska avrunda kvällen med sällskap av michelle, mysa i våra onepieces och vila ögongen på The notebook.
ny dag imorgon med jobb och kvällsmys hos Jibbe som äntligen kommit hem från Belgien & Paris.
Smell you guys later!
 
Och ja, jag promenerar med morgontofflor, don't jude. IM AWESOME
 

2012-10-03
12:51:42

DAGENS
Idag citerar vi min nya favoritserie, inte illa pinkat.
 

2012-10-03
12:48:31

REBOUND
haha, jo jag dog för ett par veckor. Feels good.
Istället för att berätta vad jag hållit på med de senaste veckorna, (orsaken kan vara att jag helt enkelt inte orkar anstränga min hjärna och tänka efter) tänker jag börja med idag. Egentligen skulle jag vara på åttonde dag på praktiken, men nej. Jag tog ledigt. Don't blame me, jag har ett huvud som dödar mig.
Jag tycker ibland om att va ledig såhär då ingen annan är. Jag har sprungit omkring i min onepiece hela dagen, klottat glass i min säng OCH jag prövar på att ha mittbena. Allt detta är förståss fullkomligt oacceptabelt att göra när någon annan ser.
Jag köpte nya skor igår också, och jag är nykär mina vänner.